Головна » 2016 » Грудень » 9 » Захист дослідницьких робіт Малої академії наук
14:18
Захист дослідницьких робіт Малої академії наук

9 грудня на базі Чугуївського районного Будинку дитячої творчості пройшов районний етап конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнями-членами Малої академії наук України.

Будинок привітно відкрив свої двері юним дослідникам природи. Після реєстрації діти мали змогу насолодитися корисним запашним чаєм, виготовленим з додаванням лікарських рослин з дослідницьких ділянок. Після фіто-чаювання – фотосесія із символікою Малої академії та на фоні Press Wall – фото стіни.

Після фотографування – коротка розминка (екологічний тренінг) «Онуки Карла Ліннея». Мета його – розвиток уяви та зменшення стресу.

Захід відкрив виступ директора Будинку Наталії Олександрівни. Відкриття супроводжувалося інформативною презентацією з історією діяльності Академії та участю у конкурсі наших вихованців.

О 9.20 розпочався захист дослідницьких робіт. Він проходив за 2-ма природничими напрямками: «Хімії та біології», а також «Аграрних наук». Діти показали високий рівень самостійності та зацікавленості у проведенні досліджень.

О 12-тій журі віддалилося до закритої кімнати для підбиття підсумків. В цей же час діти брали участь у майстер-класі «Квітуче дерево» (складання квітів у техніці орігамі).

Наприкінці заходу журі оголосило результати районного етапу конкурсу-захисту, визначені роботи, які братимуть участь у подальшому змаганні в обласному етапі МАН. Також висловили подяку учасникам та побажання до покращення наступних досліджень.

Дякуємо всім тим, хто доклав зусиль до проведення цієї важливої події, за активну співпрацю!

 
Переглядів: 437 | Додав: БДТ | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
avatar