Головна » 2016 » Серпень » 10 » З любов’ю до дітей
19:01
З любов’ю до дітей

10 серпня 2016 року нашому закладу випала нагода підтримати особливу категорію населення – дітей, яки приїхали на відпочинок із зони бойових дій. Допомогти хочеться завжди, а коли ще й дізнаєшся про обставини, в яких довелося побувати цим хлопцям та дівчатам, робиш усе можливе для підняття духу дітей.

Напружена обстановка стає причиною різноманітних психологічних травм, порушень, або навіть призводить до виникнення фізичних хвороб. А те, що тендітний організм дитини постійно знаходиться під впливом стресу, значно збільшує його вразливість для інфекцій, знижує захист імунітету. Дитина може навіть не казати про дискомфорт, але щодня стикатися з випробуваннями, до яких не може пристосуватися. На прикладі людей, що пройшли подібні випробування, відомо, що часто в період активних бойових дій сили організму акумулюються, і людина може довгий час залишатися мабуть здоровим. Однак після повернення до мирного життя стан здоров'я різко погіршується. Можуть загострюватися хронічні захворювання, різко знижується активність імунної системи, розвиваються аутоімунні та алергічні захворювання.

Саме для оздоровлення, як фізичного, так і психологічного, до Чугуєва прибули діти із зони АТО. Наше місто – один з пунктів тижневої подорожі. Тут діти купаються у водоймах, відпочивають на природі, радо спілкуються з вихователями та навіть дають інтерв’ю.
Робота спеціалістів спрямована на зниження тривожності. Прості завдання допомагають дітям відчути свої сили та значущість для оточуючих.

Наші працівники вручили дітям сувеніри, які стануть світлим спогадом про наше мальовниче місто. Це яскраві жовто-блакитні браслети та казкові паперові птахи, які переносять дітей у казковий світ дитинства. 

 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
$IMAGE16$
Переглядів: 462 | Додав: БДТ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar