Головна » 2017 » Квітень » 7 » Виїзна акція
16:57
Виїзна акція

6 квітня 2017 року пройшла виїзна акція,спрямована на надання допомоги постраждалим в наслідок ч/с, яка відбулася на території військового арсеналу міста Балаклія.  Акція пройшла за підтримки Чугуївської райдержадміністрації та відділу освіти Чугуївської РДА.

Разом з іншими позашкільними закладами в ній активну участь взяли працівники ЧР БДТ. Керівники гуртків художньо-естетичного та еколого-натуралістичного напрямків провели майстер-класи для учнів середніх та молодших класів Балаклійської школи № 6, а також для всіх бажаючих. Діти навчилися виготовляти жовто-блакитні плетені браслети, складати зайчиків та метеликів в техніці орігамі. Поруч вони могли малювати, ліпити фігурки та вчитися квілінгу. Разом з творчим процесом керівники уважно вислуховували дітей, підбадьорювали, втішали та надавали іншу емоційну підтримку.

Дякуємо організаторам та всім, хто взяв участь у цій акції. Висловлюємо щиру підтримку всім постраждалим в наслідок ч/с. Бажаємо жителям Балаклії мужності та сил, аби відбудувати зруйноване, не здаватися і рухатися вперед.

Переглядів: 410 | Додав: БДТ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar