Головна » 2019 » Листопад » 1 » Установча сесія МАН
14:51
Установча сесія МАН

30 жовтня 2019 року Чугуївський районний Будинок дитячої творчості  взяв участь в установчій сесії конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН, яка відбулася на території ЧР ЦТКЕ УМ. Цього року наш заклад здійснює методичний супровід відділень хімії та біології, екології та аграрних наук (секції медицини, біології людини, психології, валеології, агрономії, селекції та генетики, зоології та ботаніки, ветеринарії та зоотехнії, лісознавства).

На сесії юні дослідники та їхні керівники ознайомилися з вимогами до оформлення науково-дослідницьких робіт, дізналися як вже зараз отримані результати можна використовувати, співпрацюючи з університетом ім.. Каразіна, переглянули зразки презентацій до захисту (і сам приклад захисту), отримали інформацію з QR-кодом для швидкого доступу до методичних рекомендацій по кожній секції природничого напрямку.

Завершилася програма презентацією керівника гуртка ЧРБДТ Путівської Інни Миколаївни. На прикладі пророщування насіння у змінюваних умовах були представлені агрономічні дослідження, що дозволяють розробити енергозберігаючі, ґрунтозахисні та екологічно безпечні технології вирощування культурних рослин з урахуванням природно-кліматичних умов.

Нагадуємо, що контрольні роботи відділень хімії та біології, екології та аграрних наук будуть проходити 10 грудня 2019 року на базі Кочетоцької ЗОШ. Захист 12 грудня. Бажаємо творчих успіхів та відповідності робіт всім вимогам державного стандарту!

$IMAGE3$

$IMAGE4$

Переглядів: 232 | Додав: БДТ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar