Головна » 2016 » Серпень » 25 » Урочисті заходи до Дня Державного Прапора України 2016
10:25
Урочисті заходи до Дня Державного Прапора України 2016

23 серпня 2016 року на центральному майдані та стадіоні селища Есхар пройшла програма урочистих заходів, присвячених Дню Державного Прапора України. Цього року вона отримала назву «Україна моя, квітка-душа».

 

Мешканцям селища та численним гостям були запропоновані різноманітні цікаві розваги та пізнавальні подорожі. Діти не сумували в компанії казкових героїв, разом з дорослими брали участь у флешмобах, квестах, мандрівках та майстер-класах.

В рамках цієї програми проходила виставка-продаж виробів та майстер-класи майстрів народної  творчості. Від Чугуївського районного Будинку дитячої творчості майстер-класи проводили керівники гуртків художньо-естетичного та еколого-натуралістичного напрямків  Далькіна Валентина Володимирівна та Путівська Інна Миколаївна. Діти та їхні батьки із великим інтересом слухали про історію виникнення та існування ляльок-мотанок, яких тут же завзято робили за порадами керівника гуртків (інформативне інтерв’ю з Валентиною Володимирівною ви можете побачити на сайті ТРК Слобожанка slobozhanka.tv). Неподалік можна було власноруч сплести браслет із жовтих та блакитних стрічок. 

Усі бажаючі мали змогу не лише познайомитися з народними витворами мистецтва у виконанні вихованців та керівників гуртків ЧР БДТ, але й придбати деякі запропоновані роботи. Ці творіння привертали увагу всіх, хто цінує традиції та унікальність у мистецтві. У виставці-продажу активно допомагали юні вихованці нашого Будинку. 

Післяобідня програма включала в себе святкову урочисту ходу громадськості району, виступ з українськими прапорами моторизованої колони клубу байкарів, флешмоб з розгортанням на майдані найдовшого українського рушника та найбільшого Прапора України. Після урочистого вручення паспортів юним мешканцям Чугуївського району відбулося підбиття підсумків конкурсу «Квітучий край», який проводився за підтримки Благодійного фонду народного депутату України Дмитра Шенцева. Окрім цього, пройшло нагородження кращих працівників різноманітних галузей за сумлінну роботу та вагомий внесок у діяльність свого закладу. Почесною грамотою була відзначена робота методиста та керівника гуртків художньо-естетичного та еколого-натуралістичного напрямків Смирнової Алли Анатоліївни.

Наприкінці дня гості мали змогу насолодитися насиченою концертною програмою за участю співочих і танцювальних колективів та відпочити на дискотеці.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Переглядів: 523 | Додав: БДТ | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar