Головна » 2016 » Серпень » 31 » Районна Серпнева педагогічна конференція
08:42
Районна Серпнева педагогічна конференція

30 серпня 2016 року відбулася чергова районна Серпнева педагогічна конференція.

Подяки та привітання педагогам висловив голова Чугуївської районної ради Бабієць Антон Анатолійович. Він зазначив, що лише вчителі можуть виховати «справжню людину» та побажав освітянам вдячних учнів. Депутат обласної ради Коростельов В'ячеслав Володимирович звернув увагу на те, що «тільки завдяки педагогам діти можуть бути освічені та виховані». Організатори свята подякували ветеранам педагогічної праці, привітали 3-х молодих педагогів, які цього року поповнили ряди педпрацівників району.

   Підбила підсумки минулого 2015/2016 навчального року у своїй доповіді начальник відділу освіти Чугуївської районної державної адміністрації Бєлєвцова Тетяна Владиславівна, звернувши увагу на високий рівень досягнень у закладах позашкільної освіти, плідну працю керівників гуртків та результативні перемоги їх вихованців у конкурсі-огляді «Дивовижна теплиця», у Всеукраїнському конкурсі юних зоологів та тваринників. Також були окреслені плани на майбутнє, нові орієнтири та завдання, враховуючи реформи в галузі освіти, орієнтацію на особистісне виховання дитини.

 Колектив ЧР БДТ було нагороджено за підсумками підготовки навчальних закладів до нового навчального року.

   Наприкінці серпневої конференції гості мали змогу насолодитися концертом у виконанні талановитих творчих колективів, до яких увійшли як юні вихованці, так і молоді педагоги і навіть директори шкіл району.

     Відділ освіти Чугуївської РДА привітав освітян району з початком нового навчального року, побажав педагогам високих досягнень, творчого натхнення та вдячних вихованців!

Переглядів: 372 | Додав: БДТ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar