Головна » 2019 » Лютий » 6 » Нарада директорів Чугуївського району
12:21
Нарада директорів Чугуївського району

5 січня 2019 року Чугуївський районний Будинок дитячої творчості взяв участь в нараді керівників закладів освіти району у відділі освіти райдержадміністрації, яка відбуласяза участю очільника краю Миколи Шошина. Своїм педагогічним досвідом та інноваціями, які в процесі реформування освітньої галузі вводяться в роботі ПНЗ, поділилася представник нашого закладу, директор Ламінська Натія Олександрівна.  

Голова райдержадміністрації подякував освітянам за плідну роботу у 2018 році та окреслив ряд завдань, які стоять перед ними у поточному році. Микола Шошин зауважив, що у Чугуївському районі, як і на Харківщині в цілому, ведеться масштабна робота щодо оновлення закладів освіти. Це один з пріоритетів роботи влади, цим питанням безпосередньо опікується губернатор області Юлія Світлична. 
Голова райдержадміністрації закликав освітян продовжувати розпочату роботу та висловив найкращі сподівання на майбутнє випускників закладів освіти. Зокрема, він сказав: «Одним з першочергових завдань педагогів є виховання сьогоднішніх учнів, молоді, яким належить будувати Україну. А ми їм повинні допомогти і підтримати їх».

Переглядів: 293 | Додав: БДТ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar