Головна » 2017 » Лютий » 27 » Нарада 27.02.2017 р.
13:06
Нарада 27.02.2017 р.

27 лютого в ЧР БДТ булла проведена педагогічна нарада за темою: "Розвиток життєстійкості та життєздатної особистості в умовах сучасного ПНЗ". В рамках наради були розглянуті такі питання:

1. Сутність життєстійкості та життєздатності вихованців в умовах сучасного ПНЗ.

2. Життєстійкість: набір компетенцій.

3. Потенціал ПНЗ для становлення та розвитку життєстійкості та життєздатності учнів.

4. Технології розвитку життєстійкості та життєздатності в ПНЗ.

З метою охорони життя та здоров'я вихованців ЧР БДТ для керівників гуртків проведено ознайомлення з сучасним деструктивним рухом "Летючий кит", який набуває розповсюдження через мережу інтернет та вже має свої трагічні наслідки на території Чугуївського району. Керівники гуртків закликані проводити з учнями попереджувальні бесіди та всіляко приділяти увагу своїм вихованцям, аби помітити незвичну поведінку або пригнічений стан дитини та захистити її. 

Після наради для колективу закладу був проведений майстер-клас. Керівник гуртків художньо-естетичного напряму Путівська Інна Миколаївна навчила всіх шанувальників української культури створювати весняну пташку-мотанку. Іграшка робиться зі шпагату натурального кольору та оздоблюється різнокольоровими вовняними нитками. У давнину на українських землях вважали, що така пташка разом із віконцем щастя приносить добробут в оселю. Тепер ці вироби – частина етнодекорування будинків та елемент оздоблення українських весняних композицій.

Переглядів: 412 | Додав: БДТ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar