Головна » 2016 » Листопад » 17 » Молодь за здоровий спосіб життя
10:25
Молодь за здоровий спосіб життя

Життя – це багатство, про яке необхідно піклуватися. Адже воно дається одного разу і, звичайно, хочеться, щоб воно було яскравим і щасливим.  А це можливо лише за умови міцного здоров’я, яке ми повинні цінувати і примножувати. Людське здоров’я та життя – найбільші життєві цінності, вартість яких важко оцінити.

У листопаді 2016 року проводиться обласна акція «Молодь за здоровий спосіб життя». В цьому заході беруть активну участь вихованці ЧР БДТ. В рамках акції діти створили веселі тематичні малюнки, де зобразили спритних велосипедистів, вправних спортсменок та граційних фігуристок.

 

Мета і завдання акції – розвиток духовності, захист моралі та формування здорового способу життя дітей і молоді. Вона допомагає сформувати в учнів правильне уявлення про здоровий спосіб життя, про основні складові здоров’я, про способи його збереження і зміцнення; навчити усвідомлено та відповідально ставитись до власного здоров’я; навчити почуватися впевнено у різних життєвих ситуаціях та відстоювати свої переконання. Дуже важливо,  коли здоровий спосіб життя серед своїх ровесників популяризує сама молодь, адже часто авторитет дорослих не є вагомим для підлітків.

Переглядів: 403 | Додав: БДТ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar