Головна » 2018 » Березень » 22 » "Кроковеє коло" 2018
09:13
"Кроковеє коло" 2018

18 березня 2018 року вихванці Чугуївського районного Будинку дитячої творчості разом зі своїми керівниками гуртка вирушили на участь у ХVІІ Фестивалі традиційної народної культури "Кроковеє коло" для дітей та молоді, який проходив на території Харківської державної академії дизайну та мистецтв.

Фестиваль в Харкові включає ряд народних культурних заходів, які триватимуть з 18 березня по 13 травня. Учасники конкурсів змагатимуться в різних художніх ремеслах, серед творчих колективів пройде конкурс виконавців, а юні майстри-умільці зможуть представити свої роботи на виставці рукотворних робіт. 

Організаторами заходу є КЗ «Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва» і ГО «Союз етнографів та фольклористів Харкова» за підтримки Управління культури і туризму облдержадміністрації. Партнери – Харківська державна академія дизайну і мистецтв та Центральний парк культури і відпочинку ім. М. Горького.

У рамках фестивалю в конкурсі "Традиційні народні ремесла" в номінації "Вироби з бісеру" вихованці гуртків ЧР БДТ Смирнова Олександра, Чепенко Анна та Бєлєвцова Діана майстерно виконали  призначені завдання. А для виставки, яка проходила в ХДАДМ, презентували по 5 своїх робіт, виготовлених під керівництвом Смирнової Алли Анатоліївни та Путівської Інни Миколаївни. Додаткова інформація - тут

Переглядів: 457 | Додав: БДТ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar