Головна » 2018 » Січень » 18 » Інтегрований практичний семінар
19:49
Інтегрований практичний семінар

 18.01.2018 відбувся інтегрований практичноий семінар заступників директорів з виховної роботи (педагогів-організаторів) та практичних психологів за темою «Створення системи психолого-педагогічної підтримки обдарованих дітей». На семінарі відбулося обговорення особливостей роботи з творчо обдарованими дітьми в закладах освіти району. Розглянули систему розвивальних творчих завдань, які сприяють розвитку мовних та мовленнєвих здібностей учня. Дослідили передові освітні технології з новими віртуальними освітніми середовищами, що відкривають словесникам перспективи виявити власну методичну неординарність та творчий потенціал учнів.

З основними напрямами психолого-педагогічної підтримки учнів познайомила учасників семінару методист методичного кабінету відділу освіти Лапенко В.І. У цікавій презентації вона розкрила питання психологічного супроводу обдарованих дітей, надала педагогам психологічні поради щодо роботи зі здібними дітьми.

Методист методичного кабінету відділу освіти Крицина Л.І. сконцентрувала увагу на формах роботи з обдарованими учнями: тематичні, творчі, індивідуальні завдання, спрямовані на розширення, поглиблення знань, консультації, спортивні та інтелектуальні ігри, турніри, конкурси, олімпіади, зустрічі з майстрами, фахівцями, гурткова робота.

Під час практичної частини семінару працівниками психологічної служби району було проведено апробацію декількох вправ щодо розвитку у дітей творчого мислення, розвитку креативності. 

Спільними зусиллями учасників семінару були вироблені найбільш ефективні форми та методи роботи для розвитку та підтримки дитячої обдарованості.

Подробиці - Семінар.

Переглядів: 331 | Додав: БДТ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar