Головна » 2019 » Травень » 30 » Екологічна мандрівка Юннатією
13:53
Екологічна мандрівка Юннатією

30 травня 2019 року в рамках програми літнього оздоровлення дітей вперше за останні роки в Чугуївському районі на території Чугуївського районного Будинку дитячої творчості була проведена Еколого-натуралістична стежка. Маршрут розроблений спеціально за потребами дітей навчальних закладів Чугуївського району отримав назву "Юннатівські пригоди". Станції стежки створювалися з метою комплексного залучення учнівської молоді до колективних творчих справ та водночас з метою набуття та поглиблення екологічних знань. 

Першими до нас завітали учні Введенського НВК. Вони перетворилися на справжніх мандрівників, які відвідали зупинки "Патріотична" (де долучилися до флешмоба), "Птах року" (на якій стали орнітологами та навчилися виготовляти пташку в техніці паперопластики), "Мурашник" (де дізналися про роль мурашок в екосистемі України та виготовили мурашник з чаїнок), "За чисте довкілля" (на якій навчилися виготовляти метелика з платикових пляшок), "Лелека" (дізналися по охорону лелек та їхні популяції, а також виготовили об'ємних лелек в гнізді), "Долучайся до добрих справ" (сплели український традиційний візерунок з пакетів на садовій сітці).

На запитання "Чи сподобалося?" діти одноголосно відповіли "Хочемо ще!" Чекаємо на гостей та продовжуємо розпочату серію подорожей! На зустріч до нових пригод!

Переглядів: 241 | Додав: БДТ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar