Головна » 2019 » Жовтень » 7 » День працівників освіти - нагородження
09:48
День працівників освіти - нагородження

02 жовтня 2019 року директор ЧР БДТ Ламінська Наталія Олександрівна та керівники гуртка ЧР БДТ взяли участь у масових заходах, присвячених Дню працівників освіти, які прошли на базі Чугуївської районної державної адміністрації. Колектив закладу від усієї Чугуївської громади привітало керівницво району. За сумлінну працю, високу професійну майстерність і вагомий внесок у виховання дітей та учнівської молоді нагороду отримала керівник гуртків еколого-натуралістичного та художньо-естетичного напрямків Путівська Інна Миколаївна. Її педагогічний стаж налічує більше 20 років натхненної праці. Інна Миколаївна надихає колектив та своїх вихованців до оволодіння традиційними українськими та новітніми всесвітніми надбаннями в художній сфері.

Також присутніх поздоровили заступник голови райдержадміністрації Валентина Волоцкова та начальник відділу освіти райдержадміністрації Тетяна Бєлєвцова. Вони відзначили безсумнівні досягнення вихованців наших гуртків у творчих та наукових конкурсах, громадській діяльності, масових заходах, спрямованих на захист навколишнього середовища від забруднень. 

Важливими факторами, що вплинули на ці успіхи, є невпинний процес самовдосконалення, професійного розвитку та оволодіння новітніми освітніми методиками та програмами гуркового навчання. Вітаємо Інну Миколаївну із нагородою та бажаємо отримувати задоволення від творчості!

 

Переглядів: 228 | Додав: БДТ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar