Головна » 2017 » Травень » 18 » Вітаємо з Днем родини!
09:56
Вітаємо з Днем родини!

16 травня 2017 року на базі Чугуївського районного Будинку дитячої творчості було проведене свято з нагоди «Дня сім’ї». Щорічно, от вже протягом 24 років, в усьому світі в цьому заході приймають участь різноманітні громадські організації, дитячі будинки та окремі сім’ї.

Урочисту частину свята відкрила директор Будинку Ламінська Наталія Олександрівна. Вона звернулася з теплими словами привітання до багатодітних родин, сімей з прийомними дітьми та родин, які прибули із зони військових дій. Було наголошено на важливості зміцнення родинних зв’язків та звернута увага на цінність допомоги з боку освітніх та громадських установ у відповідальній та хвилюючій справі виховання дітей.

Окрім сімей на святі були присутні представники органів місцевого самоврядування, а також різноманітних структурних підрозділів. Дітей привітали гості з Чугуївської районної ради, Чугуївської районної державної адміністрації, відділу освіти Чугуївської РДА.

Батьків та дітей представила керівник Чугуївського районного Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Рябініна Інна Вікторівна, яка тісно співпрацює з  родинами, постійно надає їм емоційну та практичну підтримку. До всіх присутніх з привітаннями звернулися:

1. Голова Чугуївської районної державної адміністрації Шошин Микола Миколайович.

2. Заступник голови Чугуївської районної ради, депутат Чугуївської районної ради, Ковтун Інесса Юріївна. 

3. Заступник голови Чугуївської районної державної адміністрації Волоцкова Валентина Михайлівна. 

Після надання слова шановним гостям відбулося урочисте вручення подарунків родинам.

Святковий настрій був підтриманий українськими народними та сучасними піснями і, звісно ж, гімном Чугуївського району.

Наприкінці урочистої частини Ламінська Наталія Олександрівна подякувала всім сім'ям за щирі почуття, самовіддану працю, тепло та натхнення, якими вони сьогодні поділилися з присутніми. Та запросила всіх на корисний та духмяний фіто чай, виготовлений з лікарських трав. Ці трави власноруч вирощують керівники гуртків ЧР БДТ на ділянці, що має назву «Лікарські рослини». Тож логічним було перейти на Екологічну стежку, перша станція – «Лікарські рослини». Екскурсію на цій ділянці провели керівники гуртків еколого-натуралістичного напрямку ЧР БДТ: Бичко Юлія Вікторівна та Леміщенко Ірина Олександрівна.

Екскурсійну естафету у дівчат перейняла керівник гуртка Путівська Інна Миколаївна, яка зацікавила гостей розповіддю про специфіку вирощування рослин на ділянці «Квіткова галявина».

На трьох різноманітних майстер-класах всі охочі змогли навчитися виготовляти різнокольорову пташку щастя з паперу (провела Путівська Інна Миколаївна) та гарненьку ляльку-мотанку (провела методист ЧР БДТ Смирнова Алла Анатоліївна). На свіжому повітрі можна було створити жовто-блакитний браслет зі стрічок.

Завершила свято смачна духмяна каша з вогнища, діти ділилися враженнями та раділи несподівано теплій погоді. Колектив ЧР БДТ щиро дякує всім, хто доклав зусиль до проведення сьогоднішнього заходу, та тим, хто взяв у ньому участь!

Сповнені позитивних емоцій, насичені яскравими спогадами, цікавими відкриттями та новими знайомствами, діти вирушили додому. ЧР БДТ сподівається ще зустрітися з ними на наступних святкуваннях та бажає всім родинам добробуту та здійснення всіх сподівань!

Переглядів: 526 | Додав: БДТ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar