Головна » 2019 » Березень » 4 » Творча лабораторія ЗПО
10:56
Творча лабораторія ЗПО

1 березня 2019 року колектив Чугуївського районного Будинку дитячої творчості взяв участь у творчій лабораторії позашкільних навчальних закладів Чугуївського району та ОТГ, яка пройшла  на території Чугуївського районного Центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді. Темою обрали: "Сучасний погляд на позашкілля: або як зробити навчання дітей в позашкільному закладі змістовним, захопливим, цікавим".

Наш колектив зміг долучитися до інтерактивних практичних блоків, підготованих до лабораторії. Захопливою була віртуальна екскурсія місцями, де народився і творив Ілля Юхимович Рєпін . А також головоломка – пазли з репродукціями відомих творів нашого митця.

Ми дізналися про основні правила туристичних подорожей та навчилися оптимально прокладати свій маршрут, беручи до уваги картографічні позначки, зіграли в комп’ютерну гру на тренування пам’яті та визначення топографічних символів.

Кожен пункт програми був розташований на новій зупинці. Розпочала лабораторія з методичних рекомендацій щодо креативного залучення дітей із врахуванням принципів роботи нової української школи.

Дякуємо нашим колегам за плідну співпрацю та активний обмін досвідом! Бажаємо нових творчих звершень!

Переглядів: 307 | Додав: БДТ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar