Головна » 2017 » Вересень » 4 » Серпнева педагогічна конференція 2017 р.
10:42
Серпнева педагогічна конференція 2017 р.

 30 серпня 2017 року відбулася  серпнева педагогічна конференція  за темою «Про здобутки та завдання системи освіти Чугуївського району на шляху реалізації концепції Нової української школи».
Колектив Чугуївського районного Будинку дитячої творчості ознайомився з презентацією аналізу діяльності освітян Чугуївщини, вагомими результатами, якісними змінами, що відбулися у 2016/2017 навчальному році та подальшу програму дій галузі освіти району на 2017/2018 навчальний рік. З доповіддю виступила начальник відділу освіти Бєлєвцова Т. В. 
Освітня стратегія району у 2016/2017 навчальному році була спрямована на забезпечення належних умов функціонування і розвитку системи освіти, впровадження в життя освітніх реформ держави.
Аналізуючи підсумки минулого навчального року, начальник відділу освіти  засвідчила, що за підтримки районної державної адміністрації, районної ради, в співпраці з органами місцевого самоврядування, батьківської громадськості  вдалося не лише забезпечити стабільну роботу галузі, а й зробити реальні кроки щодо модернізації багатьох освітніх ланок.
ЧР БДТ зацікавили такі значні зрушення і досягнення у навчально-виховному процесі:

  1. За результатами участі команди району у обласному етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України переможцями обласного етапу стали 7 учнів району (в минулому році – 5 учнів). Саме на базі нашого Будинку проводилися захист науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН за двома напрямками "Хімії та біології", "Аграрних наук".

  2. На міжнародних та всеукраїнських конкурсах художньо-естетичного та туристично-краєзнавчого напрямків юні таланти Чугуївщини здобули 50 перемог, серед яких багато перемог вихованців нашого Будинку.

Протягом минулого навчального року ЧР БДТ також активно підтримував пріоритетне значення національно-патріотичнеого виховання дітей та учнівської молоді. В контексті нових викликів, керівники гуртків художньо-естетичного напрямків проводили безліч майстер-класів, скерованих на виховання поваги до української культури, творчих надбань та досягнень країни.  
Патріотичне виховання на сьогодні наскрізно пронизує весь навчально-виховний процес, колектив закладу органічно поєднує національне, громадянське, моральне, родинно-сімейне, естетичне, екологічне виховання, яке базується на національній історії, знанні та відстоюванні своїх прав, виконанні конституційних і громадянських обов’язків, відповідальності за власне майбутнє, добробут та долю країни.
Начальник відділу освіти висловила подяку всім керівникам позашкільних навчальних закладів, звернувши увагу на про те, що усі разом ми робимо велику справу – забезпечуємо соціально-педагогічні умови зростання потужного молодого покоління, яке через декілька років увіллється в ряди дорослих громадян та будуватиме велику європейську державу.
Голова Чугуївської районної державної адміністрації Шошин М.М. привітав учасників конференції з початком нового навчального року,  висловив велику вдячність за невтомну працю, подвижництво, оптимізм, а також побажав міцного здоров'я, творчих злетів, натхнення і сили, радості, щастя у всьому і завжди.

Переглядів: 348 | Додав: БДТ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar