Головна » 2019 » Лютий » 20 » Підсумки "Ліси для нащадків"
09:47
Підсумки "Ліси для нащадків"

Вітаємо вихованок ЧР БДТ з ІІІ місцем у Всеукраїнській акції школярів та учнівської молоді «Ліси для нащадків»! Призові місця у фінальному етапі за результатами оцінювання журі Національного еоклого-натуралістичного Центру учнівської молоді отримали Алєксєєнко Анастасія (учениця 9 класу Мосьпанівського НВК - 75 балів) та Бровікова Валерія (учениця 5 класу Новопокровського НВК - 75 балів). Дівчата перемогли у номінації за відтворення лісових ресурсів, допомогі у посадці лісу, збір лікарської сировини. 

Акція проходить щорічно з 2003 року за підтримки Державного агентства лісових ресурсів України. Акція передбачає в період осінніх та весняних лісокультурних робіт посадки лісу за участю учнівської молоді, членів учнівських лісництв та студентів навчальних закладів І-IV рівнів акредитації.

За наказом Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України за роботу з дітьми по вивченню сучасних технологій вирощування лісових культур та втіленню своїх знань на практиці під час акції «Ліси для нащадків» подаки надані керівнику гуртка ЧР БДТ Степашкіній Валентині Володимирівні. Вітаємо нашого педагога та її вихованок з перемогою та бажаємо нових творчих звершень!

Наказ за посиланням - https://nenc.gov.ua/wp-content/uploads/2018/01/12-26-97.pdf

Переглядів: 266 | Додав: БДТ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar