Головна » 2017 » Червень » 7 » Організація літнього відпочинку
14:27
Організація літнього відпочинку

Кожного року колектив Чугуївського районного Будинку дитячої творчості бере активну участь в організації літнього відпочинку дітей. Проводяться квести, виїзні майстер-класи, конкурси, акції та інші захопливі масові заходи. Тож актуальним та корисним став черговий захід, скерований на обмін досвідом між педагогами. Цього річ культорганізатори та організатори літнього відпочинку зібралися на базі КЗ «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості», де 2 червня 2017 року пройшов обласний семінар-практикум. Темою семінару стала «Організація літнього відпочинку в позашкільному навчальному закладі».

Відкрила семінар Підберезкіна Тетяна Євгенівна, заступник директора з навчально-методичної роботи Палацу.

Керівник гуртків зразкового художнього колективу клубу дитячої підводної фотографії «Дельта» Азаренко Тетяна Дмитрівна розглянула питання організації літньої роботи гуртків спортивно-технічного профілю.

В рамках семінару був запланований виїзд до РЛП «Фельдман Еко-парк» з метою ознайомлення та подальшої співпраці з ПНЗ різних напрямків. Екскурсію гостям провела Яворська Ірина Валентинівна, керівник гуртків юних конярів та зоологів Палацу, керівник дитячої еколого-натуралістичної академії РЛП «Фельдман Еко-парк».

Дякуємо за плідну співпрацю організаторам та педагогам, а також нагадаємо читачам нашого сайту, що найближчим часом керівники гуртків ЧР БДТ будуть проводити цікаві майстер-класи на базі дитячого оздоровчого табору «Орлятко».

Переглядів: 391 | Додав: БДТ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar