Головна » 2018 » Листопад » 6 » Ні експлуатації природи!
08:56
Ні експлуатації природи!

6 листопада світова спільнота відзначає Міжнародний день попередження експлуатації навколишнього середовища під час війни та військових конфліктів. 

Під час озброєного конфлікту на Сході України окрім численних людських трагедій занепокоєння також викликає стан навколишнього середовища. Коли ведуться військові дії – це загибель для всього, що знаходиться поруч. Так в серпні, вересні цього року через обстріли населених пунктів та постів виникали займання сухої трави та іншої рослинності, що призводило до пожеж, подекуди вигорали оселі та цілі вулиці.

Цього дня керівники гуртків ЧР БДТ  планують проведення зі своїми вихованцями, учнями та слухачами бесід та дискусій, присвячених попередженню експлуатації навколишнього середовища під час військових конфліктів. Дійсно, шкода, яка спричиняється в цей час природі, є дуже довготривалою та навіть по закінченні війни відчувається на стані екосистем і природних ресурсів і часто виходить за межі національних територій та період життя одного покоління.

Переглядів: 289 | Додав: БДТ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar