Головна » 2017 » Травень » 19 » Нагородження
23:36
Нагородження

19 травня в Чугуївському районному Будинку культури відбулося нагородження переможців інтелектуальних та творчих конкурсів районного, обласного та Всеукраїнського рівнів. Мета цього заходу – відзначити високі досягнення учнів та педагогів/керівників гуртків різноманітних навчальних закладів Чугуївського району. Темою заходу стали «Історії талановитих людей», а символом – валіза (адже це «свято професіоналізму, коли кожен педагог відкриває валізу своїх надбань та ділиться ними з цілим світом»).

Поміж нагородженнями учасників проходила презентація короткометражних відео сюжетів (інтерв’ю). Шановних педагогів та дітей-переможців запитували «Ким би ти був, якби був валізою?». Дуже цікаво було слухати відповіді – маленькі відкриття себе світові.

Вихованка ЧР БДТ Смирнова Олександра поклала б у свій чемодан отримані грамоти та щастя. І в неї була така нагода, адже вона перемогла у номінації «Талант позашкілля» та отримала нагороди в інших конкурсах.

Ведучі звернули увагу та кропітку працю педагогів, які днюють і ночують зі своєю роботою, жертвують своїм здоров'ям та часом, який могли б провести з рідними. Саме завдяки такій самовідданості цього року колектив та вихованці Чугуївського районного Будинку дитячої творчості зміг досягти значних результатів, перемогти у численних конкурсах художньо-естетичного та еколого-натуралістичного напрямків.

Щиро вітаємо з нагородами, які отримали керівники гуртків ЧР БДТ:

  1. Директора та керівника гуртків Ламінську Наталію Олександрівну – за підготовку переможця у Всеукраїнській акції-огляді «Дивовижна теплиця».
  2. Методиста та керівника гуртків Смирнову Аллу Анатоліївну – за підготовку переможців у Всеукраїнській акції-огляді «Дивовижна теплиця» та Всеукраїнському конкурсі дослідницьких робіт «Юні зоологи і тваринники».
  3. Керівника гуртків Путівську Інну Миколаївну – за підготовку переможців у Всеукраїнському конкурсі «Український сувенір» та у Всеукраїнському конкурсі «Таланти ІІІ тисячоліття» (у номінації «Образотворче мистецтво»).
  4. Керівника гуртків Бичко Юлію Вікторівну – за підготовку переможця у Всеукраїнському конкурсі дослідницьких робіт «Юні зоологи і тваринники».
  5. Керівника гуртків Дикань Інну Григорівну – за підготовку переможця у Всеукраїнському конкурсі «Таланти ІІІ тисячоліття» (у номінації «Декоративно-ужиткове мистецтво»).

Вітаємо вихованців ЧР БДТ:

  1. Вінник Валерію (Малинівська ЗОШ І-ІІІ ступенів, керівник Бичко Ю. В.) – за перемогу у Всеукраїнському конкурсі дослідницьких робіт «Юні зоологи і тваринники».
  2. Смирнову Олександру (Чкаловський НВК, керівники Ламінська Н. О., Смирнова А. А.) – за перемогу у Всеукраїнській акції-огляді «Дивовижна теплиця» та Всеукраїнському конкурсі дослідницьких робіт «Юні зоологи і тваринники».
  3. Санчіло Інну (Новогнилицька ЗОШ І-ІІ ступенів, керівник Смирнова А. А.) – за перемогу у Всеукраїнській акції-огляді «Дивовижна теплиця».
  4. Бєлєвцову Діану (Кочетоцька ЗОШ І-ІІІ ступенів, керівник Путівська І. М.) – за перемогу у Всеукраїнському конкурсі «Український сувенір».
  5. Чепенко Анну (Кочетоцька ЗОШ І-ІІІ ступенів, керівник Путівська І. М.) – за перемогу у Всеукраїнському конкурсі «Таланти ІІІ тисячоліття» (у номінації «Образотворче мистецтво»).

Дякуємо нашим вихованцям та їхнім керівникам за наполегливу працю, бажаємо нових відкриттів та звершень!

Переглядів: 435 | Додав: БДТ | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar