Головна » 2017 » Листопад » 11 » Молодь за здоровий спосіб життя
14:53
Молодь за здоровий спосіб життя

 9 листопада вихованці ЧР БДТ взяли участь в обласному етапі щорічного Всеукраїнського конкурсу (а також акції) "Молодь за здоровий спосіб життя". Метою заходу є: пошук нових форм пропаганди здорового способу життя; залучення до здорового способу життя вихованців, учнів та слухачів еколого-натуралістичних та художньо-естетичних гуртків. Наші діти, які живуть в Чугуївському районі, незважаючи на засилля електронних гаджетів та відеоігор, надають перевагу активному відпочинку. Керівники гуртків Будинку прищеплюють дітям любов до природи та виховують відповідальне ставлення до екології навколишнього середовища. На заняттях влаштовують екскурсії до лісу, активно збирають природничий матеріал для досліджень та в якості матеріалу для поробок. 

Чугуївський район завжди славився своєю природою,а відтак - завзятими туристами, спортсменами, мисливцями та рибалками. Нерідко перший досвід активного відпочинку діти отримують від дорослих - ті вчать їх рибалити, орієнтуватися на місцевості, відкривати та досліджувати таємниці природи.  

В малюнках, створених вихованцями Будинку до конкурсу, діти втілили свої уявлення про здоровий спосіб життя, а на гурткових заняттях розповіли керівникам, як їм вдається втілювати намальовані ідеї у власне життя. Дякуємо всім,хто прийняв участь у заході. Бажаємо вам успіхів!

Переглядів: 435 | Додав: БДТ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar