Головна » 2019 » Березень » 27 » "Моя країна - Україна" - вітаємо переможців!
10:40
"Моя країна - Україна" - вітаємо переможців!

Вітаємо наших переможців! У Всеукраїнському заочному конкурсі робіт юних фотоаматорів «Моя країна – Україна!» у молодшій віковій групі перемогли вихованки ЧР БДТ (керівник Степашкіна Валентина Володимирівна):

  • Гнап Софія, учениця Старопокровської ЗОШ, «Солом’яні баталії» – дипломами ІІ (81 бал) та ІІІ (73 бали) ступеня у номінації «Репортажний портрет» («номінація ім. В.В. Мельничук»).
  • Чивик Вероніка, учениця Мосьпанівського НВК «Крим – це Україна (літнє оздоровлення дітей)» (88 балів).

Метою конкурсу стали пошук та розкриття нових юних талантів; формування в учнівської молоді активної життєвої позиції, готовності брати участь у суспільному і культурному житті країни, розвитку пізнавальної та творчої діяльності дітей; формування екологічної культури.

За умовами конкурсу передбачено виявлення, популяризацію та пропаганду кращих робіт юних фотоаматорів, зокрема розміщення їх на сайті НЕНЦ, на сторінках науково-художнього журналу для дітей та юнацтва «Паросток» тощо. На конкурс було надіслано близько 2 500 робіт з усіх областей України.

Конкурс проводився за трьома віковими категоріями: молодша група (7-10 років), середня група (11-14 років), старша група (15-18 років), та за наступними номінаціями: репортажний портрет («номінація ім. В. В. Мельничука»), пейзаж, жанрове фото, позажанрове фото та експериментальне фото (застосування програми AdobePhotoshop), натюрморт, живий світ (тварини, рослини, червонокнижні види нашого району), пам’ятки архітектури.

Переглядів: 299 | Додав: БДТ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar