Головна » 2018 » Жовтень » 12 » Моя країна - Україна!
12:26
Моя країна - Україна!

3 жовтня 2018 року Чугуївський районний Будинок дитячої творчості взяв участь у Всеукраїнському конкурсі фотоаматорів «Моя країна – Україна!». До розгляду журі Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді були представлені роботи з серій «Крим – це Україна», «Солом'яні баталії» (керівник Степашкіна Валентина Володимирівна). Вони об'єднали динамічні світлини з відпочинку дітей в рамках літнього оздоровлення. До серії «Досліджую Україну» увійшли фото дошкільнят, які досліджують природу рідного краю. Знімки представлені у номінації «Репортажне фото».

Мета Конкурсу − підвищення ролі фотоаматорства у морально-естетичному вихованні підростаючого покоління.

Завдання Конкурсу −  пошук та розкриття юних талантів та обдаровань; виховання в учнівської молоді любові до рідної землі, її природи, історії і культури, духовних надбань усіх націй Української держави; розширення мережі гуртків юних фотоаматорів, сприяння підвищенню технічної та художньої майстерності вихованців фотогуртків.

Роботи учасників оцінюються за такими критеріями:

1. Композиційне рішення (правильно заповнений кадр).

2. Ідея роботи (задум автора, якщо такий є, авторська позиція, вплив за рівнями сприйняття: емоційно, образно, раціонально).

3. Технічна майстерність (різкість зображення, правильність експозиції, робота зі світлом, колірний баланс).

4. Використання технічних прийомів (довгі і короткі витримки, зйомку з проводкою, зуммування на довгих витримках, синхронізації за другою шторкою, світла і темна тональності).

Переглядів: 277 | Додав: БДТ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar