Головна » 2016 » Листопад » 14 » «Юний селекціонер-генетик»
18:15
«Юний селекціонер-генетик»

Вихованці ЧР БДТ взяли участь у Всеукраїнському конкурсі «Юний селекціонер-генетик», який наразі проходить в Києві. На конкурс була надіслана науково-дослідницька робота «Розмноження хвойних рослин живцюванням» (Смирнова Олександра, гурток «Лікарські рослини», керівник гуртка Смирнова А. А). 

Олександра провела досліди, завдяки яким змогла послідовно вивчити  процес та особливості розмноження хвойних дерев, умови їхньої ефективної репродукції.

Конкурс проводиться щороку з метою залучення обдарованих учнів до науково-дослідницької роботи в галузях селекції та генетики. Серед його завдань: виявлення та підтримка обдарованих учнів загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів, які виявили здібності до дослідницько-експериментальної діяльності в галузях селекції та генетики; створення умов для професійного самовизначення учнів загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів;надання учням допомоги у виборі професії; оновлення змісту, форм і методів роботи з обдарованими учнями; пошук нових форм, методів і моделей організації науково-дослідницької роботи з учнями загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів.

Бажаємо перемоги! 

Переглядів: 372 | Додав: БДТ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar