Головна » 2017 » Грудень » 7 » І етап захисту Малої академії наук
15:21
І етап захисту Малої академії наук

7 грудня 2017 року на території Чугуївського районного Будинку дитячої творчості відбувся І етап конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України. З 8.30 до 9.00 учні загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів Чугуївського району та їхні керівники проходили реєстрацію та запрошувались на фіточаювання. До складу журі увійшли голова комісії - Тарусіна Світлана Іванівна (вчитель біології Новопрокровського НВК), а також 8 спеціалістів різних напрямків (хімія, валеологія, екологія та ін.).

О 9.00 учасників захисту привітали директор ЧР БДТ Ламінська Наталія Олександрівна, завідувач методичним кабінетом відділу освіти Чугуївської РДА Кривоніс Віра Олександрівна, Огурцова Наталія Степанівна - керівник гуртка КЗ "Мала академія наук" (м. Харків).
Для розминки та налаштування на робочий лад дітям була запропонована інтелектуальна гра, в якій необхідно було використати індуктивний метод аналізу, задіяти логіку та фантазію.
Конкурс проходив за двома напряками: Хімії та біології", а також "Екології та аграрних наук". Захист відбувався в жвавій атмосфері - діти були зацікавлені доповідями опонентів, задавали безліч запитань та активо взаємодіяли. Особливо цікаві теми народжували невеличкі дискусії.

По завершенню захисту журі перейшло до підбиття підсумків, яке проводилося спільним обговоренням в окремому приміщені. В цей час учні перейшли до участі в інтерактивному майстер-класі "Чугуївщина на карті України", в рамках якого опановували техніку орігамі та тренували географічні навички. 

Підсумки конкурсу були оголошені за півгодини, електронна версія підсумків буде представлена на сайті відділу освіти Чугуївської РДА. Переможці предсьавлятимуть свої роботи на обласному етапі конкурсу. Дякуємо організаторам, гостям та учасникам заходу за плідну співпрацю!

Переглядів: 443 | Додав: moklakulia088 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar