Головна » 2018 » Листопад » 12 » Всеукраїнський радіодиктант
14:08
Всеукраїнський радіодиктант

9 листопада 2018 року об 11 годині колектив Чугуївського районного Будинку дитячої творчості взяв участь у Всеукраїнському радіодиктанті національної єдності. Захід проводився в рамках святкування Дня української писемності та мови. На разі це був 18-й диктант, в написанні якого брали участь всі позашкільники України. Диктант має на меті пропагувати українську мову, підвищувати грамотність серед учнівської молоді та розширювати писемний досвід педагогів, виховувати високу мовну культуру.

Колектив закладу зазначив: "Ми щирі українці і всіляко намагаємося прищепити любов до рідної мови на заняттях з гуртківцями, пишемо науково-дослідницькі роботи та творчі есе виключно державною мовою (окрім міжнародних конкурсів на англійській)".

Текст, який цьогоріч мав назву «Крила України», традиційно диктував доцент Київського університету імені Бориса Грінченка Олександр Авраменко. Світлий та позитивний радіодиктант завершувався такими словами: «Головне – усім нам робити свою справу з любов’ю, відчувати політ, і тоді обов’язково мрія здійсниться!».  

Переглядів: 343 | Додав: БДТ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar