Головна » 2018 » Жовтень » 21 » Всеукраїнська трудова акція "Парад квітів біля школи"
07:03
Всеукраїнська трудова акція "Парад квітів біля школи"

Теплими жовтневими днями колектив Чугуївського районного Будинку дитячої творчості разом з вихованцями еколого-натуралістичних гуртків взяв участь у Всеукраїнській трудовій акції "Парад квітів біля школи". Цей захід включає благоустрій території, закладку та створення на території навчального закладу газонів, квітників, розаріїв та клумб різних типів, збільшення видового та кількісного складу квітково-декоративних рослин в зовнішньому озелененні шкіл та позашкільних закладів. В рамках акції на науково-дослідницьких ділянках ЧР БДТ було проведено прибирання та підготовка рослин до зимування ("Квіткова галявина", "Сад плодових дерев"), а також висадка квітів на ділянці "Теплиця". 

Головною метою акції є формування екологічної культури особистості та відповідальності за збереження природного середовища перед майбутніми поколіннями, активізація пізнавальної, творчої, просвітницької та трудової діяльності учнівської молоді, покращення зовнішнього озеленення навчальних закладів.
Завдання акції:
• активізація роботи загальноосвітніх закладів по благоустрою та покращення стану їх зовнішнього озеленення; 
• спрямування зусиль навчальних закладів на спільні практичні дії по оздоровленню навколишнього середовища та благоустрою прилеглої території;
• розвиток в учнів почуття дбайливого господаря закладу, в якому вони навчаються;
• залучення учнівської молоді до озеленення та впорядкуванню території навчальних закладів та закладів соціальної сфери;
• залучення дітей та підлітків до розробки проектів озеленення навчальних закладів та практичне впровадження цих проектів.

Переглядів: 412 | Додав: БДТ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar