Головна » 2019 » Лютий » 25 » Оцінювання гурткових занять
14:08
Оцінювання гурткових занять

20 лютого 2019 року керівники гуртка ЧР БДТ провели гурткові заняття в рамках графіку відвідування занять у педагогів, які атестуються в 2019 році. Так на базі Чугуївського районного Будинку дитячої творчості для оцінювання було презентоване заняття "Символіка квітів і рослин", на якому керівник Ламінська Наталія Олександрівна провела майстер-клас для учнів Введенського НВК з виготовлення квіткової композиції в техніці паперопластики. На початку заняття діти прослухали лекцію стосовно символів рослинного світу в традиційній українській культурі, потім в рамках дискусії поділилися власним досвідом використання цих символів при створенні букетів, вінків, у вишивці. Квіткову композицію склали з численних деталей (маків, волошок, барвінку, зелені). Насичені враженнями та задоволені виконаною роботою наприкінці майстер-класу зробили селфі та влаштували чаювання.  

На базі Кочетоцької ЗОШ 20 лютого відбувся захід з нагоди Дня "Героїв Небесної сотні" за темою "Зима, що нас змінила.".  Заняття провела керівник гуртка Путівська Інна Миколаївна.  Діти прослухали лекцію патріотичного спрямування та жваво долучилися до дискусії. Наприкінці діти взяли участь у Всеукраїнській акції "Янголи пам'яті", в рамках якої виготовили сувеніри з паперу, якими потім прикрасили дерева. Дякі вироби вихованці залишили на згадку або подарували друзям. 

Також для вихованців був підготований природоохоронний квест "Країна паперових мрій", розрахований на 2-6 класи. Діти вирушили в пригодницьку мандрівку маршрутом, на кожній станції якого виготовляли елемент виробу із залишків паперу в різних сучасних техніках: квілінг, орігамі, паперопластика, світдизайн. На кінцевій зупинці всі елементи були об'єднані в спільну картину-мрію. 

Переглядів: 322 | Додав: БДТ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar