Головна » 2018 » Травень » 18 » Нагородження переможців
20:45
Нагородження переможців

 18 травня колектив та вихованці Чугуївського районного Будинку дитячої творчості отримали нагороди за перемоги в обласних та всеукраїнських конкурсах інтелектуального та творчого напрямків. Нагородження відбулося в Чугуївському районному будинку культури.

Заслужені нагороди отримали:

Ламінська Наталія Олександрівна – директор ЧР БДТ – за перемогу в національному конкурсі «Благодійна Україна – Харківщина».

Смирнова Алла Анатоліївна – керівник гуртка – за підготовку переможця обласного етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України, відкритого фестивалю традиційної народної культури «Кроковеє коло», Всеукраїнського конкурсу «Зоологи і тваринники», Всеукраїнського конкурсу-огляду «Дивовижна теплиця», Всеукраїнського конкурсу «Парки – легені міст і сіл».

Степашкіна Валентина Володимирівна – керівник гуртка еколого-натуралістичного та художньо-естетичного напрямків – за підготовку переможців інтелектуальних та творчих конкурсів обласного рівня Всеукраїнського конкурсу «Юний селекціонер-генетик» (ІІІ місце) та Всеукраїнського конкурсу «Моя країна – Україно!» (І та ІІ місця).

Путівська Інна Миколаївна – керівник гуртка – за підготовку переможців Всеукраїнського конкурсу «Моя країна – Україно!», відкритого фестивалю традиційної народної культури «Кроковеє коло», Всеукраїнського конкурсу «Український сувенір».

Бичко Юлія Вікторівна – керівник гуртка – за перемогу у Всеукраїнському конкурсі «Зоологи і тваринники».

Щиро вітаємо та бажаємо нових досягнень!

Переглядів: 324 | Додав: БДТ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar