Головна » 2018 » Вересень » 14 » Квест до Дня юного натураліста
20:12
Квест до Дня юного натураліста

Радіючи теплій сонячній погоді, 14 вересня 2018 року юннати зі всього Чугуївського району відсвяткували День юного натураліста. Урочистий захід пройшов на території Чугуївського районного Будинку дитячої творчості. Сьогодні наш заклад радо відкрив двері учням 6-х класів навчальних закладів Чугуївського району. Всього до нас приїхали 12 команд з 12 шкіл. Кожна команда складалася з 3-х учнів та 1 керівника.

Зі словами привітання до гостей звернулися методист методичного кабінету відділу освіти Чугуївської РДА Крицина Лариса Іванівна та директор ЧР БДТ Ламінська Наталія Олександрівна. Вони закликали дітей співпрацювати в команді та не заважати іншим командам, побажали насолодитися конкурсною програмою та сповнитися позитивними емоціями на розпочатий навчальний рік.

Змагання проходили у форматі квесту. На рецепції всі команди отримували «обхідні» листи для відповідей, а після урочистої частини розходилися кожен на свою станцію. Потім команди «потягом» змінювали одна одну. Таким чином кожна з 12 команд пройшла 12 станцій. Задіяні були такі науково-дослідницькі ділянки, як «Сад плодових дерев» та «Лікарські рослини». Однією з найцікавіших станцій для дітей стали «Загадкове варення», «Родюче насіння» та «Листопадна».

В рамках змагань учні перевірили свої знання лікарських рослин, розгадували головоломки, пародіювали голоси тварин на станції «Хто як розмовляє». Зазначимо, що всі команди вклалися у зазначений час та підтримували дружню атмосферу. 

Під час квесту дорослим керівникам команд не довелося сумувати – для них підготовила майстер-клас «Чарівний шнурочок» керівник гуртка ЧР БДТ Путівська Інна Миколаївна.

Завершилося свято запашною кашею, звареною на вогнищі.

За попередніми результатами змагань визначено кращі команди за кожною станцією:

Введенський НВК – кращій результат на станції «Головоломка»

Волохово-Ярський НВК – «Хто як розмовляє»

Граківський НВК – «Родюче насіння»

Новопокровський НВК –  «Підводне царство»

Великобабчанський НВК – «Роза вітрів»

Кам’яно-Ярузький НВК – «Загадкове варення»

Тернівський НВК – «Лісові хащі»

Кочетоцька ЗОШ – «Лікарські трави»

 Зарожненський НВК – «Солодка історія»

Есхарівська ЗОШ – «Лісова аптека»

Мосьпанівський НВК – «Листопадна»

Старопокровська ЗОШ – «Широкі лани»

Переглядів: 601 | Додав: БДТ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar