Головна » 2018 » Лютий » 22 » II Всеукраїнський екологічний форум
14:03
II Всеукраїнський екологічний форум

Вихованці Чугуївського районного Будинку дитячої творчості пройшли конкурс на екологічну тематику ("Конкурс екологічних есе, проектів та коміксів" в номінації екологічне есе українською та англійською мовами) та за результатами запрошуються на ІІ Всеукраїнський екологічний форум. 

Головною метою конкурсів та форуму є привернення уваги школярів до екологічних проблем і шляхів їх вирішення; виховання дбайливого ставлення до навколишнього середовища та природних ресурсів; підвищення екологічної відповідальності.

Дата проведення: 01 березня 2018 року

Час проведення: початок-14-00, закінчення 17-00

Місце проведення: 12 аудиторія ректорського корпусу НТУ «ХПІ»

Організатори: кафедра Хімічної техніки та промислової екології НТУ «ХПІ», Рада молодих вчених НТУ «ХПІ», Всеукраїнська екологічна ліга, неприбуткова організація “Lets do it, Ukraine”, департамент освіти Харківської міської ради, профком студентів НТУ «ХПІ»

Програма форуму передбачає спілкування юних екологів з представниками вишів, екологічних організацій та державних департаментів, а також обговорення деяких питань (наприклад, надання майданчика, де школярі зможуть представити свої проекти представникам бізнесу, держструктур і вченим; можливість ознайомлення громадськості з кращими роботами школярів у жанрі екологічний комікс і розміщення їх на рекламних майданчиках міста; інші питання).

Також відбудеться церемонія нагородження переможців і призерів екологічного конкурсу, який проводила кафедра хімічної техніки та промислової екології НТУ «ХПІ» з листопада 2017р. по лютий 2018 р. Конкурс був розрахований на учнів 7-11 класів, які могли надати роботу на вибір: есе / проект / комікс (на екологічну тематику).

Що одержать переможці?

  1. Переможці за рішенням журі нагороджуються почесними грамотами та символічними подарунками за зайняте перше, друге та третє місця. Грамотами та подяками також відмічаються найцікавіші роботи з точки зору журі. Також подяками за підготовку робіт нагороджуються вчителя, що допомагали учням та директори шкіл.
  2. Загальну пошану і статтю про себе в ЗМІ (на сайтах кафедри та факультету, газеті «Політехнік»). Кріщі роботи будуть розміщенні у відкритому доступі на мережевих ресурсах кафедри.

 . 

Переглядів: 389 | Додав: БДТ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar