12:26
Методичне об'єднання

Робота методичного об'єднання спрямована на організацію та забезпечення методичного супроводу навчально-виховного процесу в гуртках ЧР БДТ; виявлення та висвітлення ефективного педагогічного досвіду педагогічних працівників закладу позашкільної освіти; надання методичної та практичної допомоги педагогічним працівникам Будинку з питань позашкільної освіти, програмного забезпечення навчально-виховного процесу, методичний супровід, координацію роботи за напрямами позашкільної освіти.

В об'єднанні організована робота консультаційного пункту «Виникло питання», метою якого є проведення консультацій з питань програмного забезпечення позашкільної освіти. Щорічно влітку керівникам  гуртка надається методична допомога з організації змістовного дозвілля в дитячих закладах оздоровлення та відпочинку, проведення дослідницької роботи у шкільних лісництвах та на навчально-дослідних земельних ділянках.

Методичним об'єднанням постійно здійснюється моніторинг участі вихованців ЧР БДТ (учнів загальноосвітніх навчальних закладів Чугуївського району) в обласних, всеукраїнських конкурсах, виставках, фестивалях.

Додаткова інформація - "Методична робота".

Переглядів: 402 | Додав: БДТ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar